Izvor:
16.11.2017 u 23:40
0

ZORICA MARKOVIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“ OTKRIVA: Pobegla sam sa estrade zbog…

Pevačica Zorica Marković gostovala je u emisiji "Posle ručka".

Tema emisije je bila Zašto smo skloni spletkarenju?, a povela se priča i o stanju na estradi, tačnije koliko je prisutna prostitucija na istoj.

Zorica Marković otvoreno je govorila o ovoj temi, ali i otkrila zašto se pomalo sklonila sa estrade i posvetila ugostiteljstvu:

Poznajem ljude i sa druge strane ovog posla, tipa kasirku, službenicu i tu su bile priče "E, ona se bavi prostitucijom" – rekla je ona, kako bi odbranila svoju profesiju, ali i otkrila da ni tu nije sve savršeno.

– Malo sam se sklonila sa estrade, upravo zbog takvih stvari, droge, alkohola, pa i prostitucije o kojoj se sve više govori, jer ja nisam iz te priče. Eto, desilo mi se da sam otvorila restoran, kojim sam vratila narodnu muziku u Beograd. Menadžer sam u klubovima u kojima gostuju vrsne zvezde, evo na primer Alen Islamović, koji je pevao vrsne hitove "Bijelog dugmeta" – rekla je Zorica otvoreno u emisiji Happy televizije.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter