Izvor:
17.11.2017 u 23:06
0

SKANDAL TRESE HOLIVUD: Stalone terao maloletnicu na grupni seks?

Svet je potresla vest da je glumac Silvester Stalone davnih dana maloletnu devojku primoravao na grupni seks.

Tinejdžerku je sa Staloneom upoznao je glumac Dejvid Mendenel, koji u filma igrao njegovog sina. Nakon nekoliko dana, devojka je glumca srela u hodniku i zamolila ga za autogram, a idućeg dana njegov telohranitelj ju je pitao bi li se protivila da Silvestrovom udvaranju. Odgovorila je da joj to ne bi smetalo, a telohranitelj joj je predao ključeve gluumčeve hotelske sobe. Kada je stigla, glumac ju je dočekao, odveo u sobu gde su imali seks.

– Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam jako uska. Onda me pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremeno. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranitelja koji se skrivao u kupatilu da nam se pridruži – ispričala je devojka policiji i priznala da su joj pretili kako će je prebiti ukoliko nekome kaže nešto jer je glumac tada bio u braku.

U tom trenutku Stalone je imao 40 godina, a ona je bila maloletna.

Povodom skandala se oglasio poznati glumac i to putem saopštenja koje je izneo njegov predstavnik za medije.

– Ovo je smešna, kategorički netačna priča – navela je Staloneov PR, Mišel Bega.

Policija nije nikad kontaktirala glumca u vezi tog navodnog napada, stoji u njenom saopštenju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter