Izvor:
17.11.2017 u 23:45
0

POSLE RUČKA: Poznata voditeljka uskoro treba da se porodi, uključila se u program i rekla šta ne voli kod novih generacija!

Voditeljka Irina Kruška uskoro će se ostvariti u ulozi majke i tom prilikom se uključila u program Happy televizije i emisiju "Posle ručka" kako bi se nadovezala na temu vezano za vaspitanje dece.

– Uskoro ću postati majka, tako da i nisam baš adekvatan sagovornik na ovu temu, ali moji prijatelji imaju decu, to su mala deca, tako da sa njima su kako kažu "manje muke", ali meni se ne sviđa što deca danas odrastaju u bržem vremena nego mi nekada. Užasno me nervira što nema više dečijih emisija poput "Branka kockice", kojeg ja i sada voilim da pogledam, jer mi je to slatko i zanimljivo. Generalno me plaše idoli ovih novih generacija, to su sve neke instant zvezde , koje "pucaju na laku lovu i lak život. Mislim da rešenje leži u tome da deca od malih nogu gledaju "Branka kockcicu", a ne "Teletabise" – rekla je Irina i dodala da, iako još uvek nije u ulozi roditelja, da veruje da će znati u kom smeru će vaspitavati svoje dete.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter