Izvor:
19.11.2017 u 14:46
0

LIDIJA PROGOVORILA O TAJNOJ VEZI SA KOLEGOM: Bilo nam je divno!

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od poželjnijih dama na našoj javnoj sceni, a o njenom ljubavnom životu se ne zna mnogo.

Osim oca njene dece, retko koji muškarac sa kojim je bila je poznat javnosti. Međutim, glumica priznaje da je imala vezu sa jednim kolegom.

– Bilo je naravno udvaranja i glumaca i političara. Tačno je da sam na početku karijere bila u vezi s jednim glumcem. Bilo nam je jako lepo, imali smo divnu vezu. Znate ga, ali vam neću reći ko je – ostala je misteriozna Lidija koja i dalje ostaje dosledna odluci da tu vezu sakrije.

Spajali su je sa umetnicima i političarima, a na takve pretpostavke ona se smeje.

– Udvaranja je bilo u kafani i toga da mi muškarci prilaze i dele komplimente, ali ljubav mi se nije dogodila u kafani. I nije tačno da mi se udvarao Šešelj. On mi je možda udelio kompliment, ali ništa više od toga se nije dogodilo. Komplimente mi stalno udeljuju i to ne smatram zavođenjem. Ništa konkretno nije bilo sa Vojislavom, zaista – istakla je Lidija.

Ipak, jednim odgovorom je iznenadila, a tiče se mlađih momaka.

– Udvaraju mi se dosta mlađi momci, ali ja tu ne vidim nikakav problem. Nemam ja problem tih godina i razlike, godine su nebitne ako se pojavi hemija između dvoje ljudi. Ako među partnerima vlada razumevanje i dobra energija, godine su tu najmanje važne – rekla je glumica.

Izvor: Blic Puls
Foto: Instagram/Lidija Vukicevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter