Izvor:
19.11.2017 u 15:47
0

UMALO BANKROTIRALA: U Dubaiju potrošila sve pare na šoping!

Bubamara se juče vratila iz Emirata, gde se odmarala, ali je i tražila lokaciju za svadbu, koju planira za sledeću godinu.

Dara Bubamara doputovala je juče sa sinom Kostom iz Dubaija.

Umesto da pevačicu na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“ dočeka dečko, košarkaš Nemanja Bezbradica, po nju je došao vozač. Preplanula i odmorna, Dara je podelila utiske s mini-odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Bilo mi je fenomenalno. Bio je to kratak ali sladak odmor. Kosta i ja smo uživali za sve pare. Potrošila sam sve na šoping i poklone i sad sam švorc – našalila se Dara.

Upitali smo je zbog čega je dečko nije dočekao:

O privatnom životu više ne govorim u javnosti. Srećna sam i zadovoljna. Emotivni život čuvam za sebe i zato nema potrebe da me partner čeka tamo gde znam da će biti novinari – rekla je Dara, koja nije htela ni da otkrije da li je našla lokaciju u Dubaiju, gde planira da se sledeće godine uda za svog izabranika.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter