Izvor:
20.11.2017 u 16:51
0

IMA TU ČAST: Melina Džinović dizajnira model specijalno za ovu svetsku zvezdu!

Posle brojnih svetskih zvezda koje su se na značajnim događajima pojavile u haljinama brenda „Hamel“, i slavna svetska pevačica Maraja Keri poželela je specijalno dizajniran model za sebe.

Naša dizajnerka Melina Džinović odgovorila je zahtevima čuvene pevačice koja rado ističe svoj dekolte i po njenom ukusu kreirala model koji je Maraju oduševio i koji je ponela prilikom ekskluzivnog intervjua koji je tradicionalno davala u susret praznicima zbog svoje čuvene pesme “All I Want For Christmas Is You”, najslušanije božićne pesme u celom svetu više od decenije.

– Naravno da sam želela da ispunim zahtev Maraje Keri i originalni model prilagodim njenim željama. Ona ima veoma lep dekolte koji voli da pokaže i to je zapravo jedina ispravka na modelu. Nadam se da će joj se dopasti i nova kolekcija koju ću uskoro prezentovati kod nas ali i širom sveta gde se prodaje “Hamel” – kaže Melina čije su modele ponele i druge zvezde poput Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Kejt Bekinsejl, Sofije Vergare…

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter