Izvor:
20.11.2017 u 18:36
0

TEŽAK PERIOD ANE NIKOLIĆ: Sve ću drugačije i neću pogrešiti!

Pevačica Ana Nikolić nedavno se razvela od repera Stefana Đurića Raste, a od tada retko se oglašava na Instagramu. Ipak, pevačica se trudi da se okrene lepšim stvarima.

Jedna od njih je i rođendan njene majke Milijane koja je rođena na dašanji dan, pre 60 godina. Upravo zbog toga, Ana je na svom instagram profilu objavila poruku i zahvalila se majci na svemu.

"Mama – najteža uloga u životu. Nisam mogla ni da zamislim sta znači ta reč. Ova žena danas puni 60 godina! Sebi sam hiljadu puta rekla: "Sve ću drugačije kada ja budem bila nečija mama", ali mi to ne polazi za rukom i naravno, baš sve ću isto i znam da neću pogrešiti! Volim te mama, srećan ti rođendan!", poručila je Ana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/ananikolicofficial, Instagram/ananikolicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter