Izvor:
21.11.2017 u 03:49
0

ISPOVEST MARINE TADIĆ: Tonula sam sve dublje, mislila sam da ću poludeti!

Pevačica Marina Tadić neko je ko otvoreno i bez problema priča o temama koje su, nažalost, u našoj zemlji tabu tema.

Marina je imala problem sa samopouzdanjem i kako je sama rekla, svagog dana je sve dublje tonula, sve dok nije posetila psihoterapeuta koji joj je pomogao da bolje upozna sebe i prihvati svoje mane.

– Priznala sam sebi da imam problem. Ljudi to često ne urade, već krivicu traže u drugoj osobi. Bila sam na homeopatiji zbog problema s disanjem koji me muči i dan-danas, jer sam imala neke operacije. Jedna žena homeopata rekla mi je da sam ja za geštalt jer sam imala u sebi mnogo strahova za koje nisam ni znala. Na primer, strah od mraka povezala sam sa strahom od samoće. Veoma sam teško komunicirala s ljudima i znala sam da to nekako moram da rešim. Za mene je opcija bila da ću ili poludeti ili da ću se smiriti. Prihvatila sam da smirim sebe i bez ikakvog straha otišla kod terapeuta – rekla je pevačica i dodala da je njeno loše stanje prouzrokovao raskid, ali i stanje na estradi koje joj se baš i nije dopadalo.

– Ja sam žena koja je veoma teška, vrlo sam isključiva, nisam bila sposobna da se prilagodim. Prolazila sam tada kroz težak raskid, a bila sam opterećena i stvarima oko karijere. Tonula sam, a nisam htela da promenim ništa. Deset godina nisam htela da se skinem pred kamerama, da budem seksi, a onda mi je terapeutkinja rekla da nema razloga za takvu nelagodnost, da je i Bijonse žena koja sjajno izgleda i izađe u nekom trikou i igra. Može i u tome da se pronađe neka sredina – rekla je popularna pevačica koja je sada pronašla svoj mir.

Izvor: Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter