Izvor:
07.12.2017 u 23:31
0

NIKADA NE BISTE POGODILI: Evo ko je trebalo da igra Džeka u „Titaniku“ umesto Leonarda Dikaprija!

Kada fanovima filma "Titanik" pomenete scene u kojima se pojavljuju Džek i Rouz, kreću potoci suze, ali sad, zatvorite oči, i u glavnoj ulozi, umesto Leonarda Dikaprija, pokušajte da zamislite Metjua Mekonahija.

Mekonahi je bio prvi izbor za ulogu Džeka, i na prvobitnoj audiciji za film, Kejt Vinslet je dijaloge vežbala upravo sa njim.

– Bila sam na audicija sa Metjuom, bilo je fantastično! Prvi put to javno kažem! Ali to jednostavno ne bi bila ta cela Džek i Rouz, Kejt i Leo, stvar – ispričala je Kejt Vinslet u emsiji Stivena Kolberta.

Ona je dodala da je studio želeo da ulogu Džeka tumači Metju Mekonahi, ali je reditelj Džejms Kameron insistirao da uloga pripadne Leonardu Dikapriju, i tako je na kraju bilo.

Izvor: Alo!
Foto. Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter