Izvor:
15.12.2017 u 23:02
0

GOCA TRŽAN ISKRENO O RODITELJSTVU: Lena je zahtevna ali najviše me nervira kada laže!

Pevačica Goca Tržan kaže da je strog roditelj i priznaje da je ćerka Lena počela da joj pravi probleme.

Mnogi roditelji će reći da je najteži deo odrastanja njihove dece bio pubertet.

O tome svedoči i Goca Tržan, koja priznaje da je njena ćerka Lena i te kako zahtevna devojčica, a da su bubice sasvim normalna stvar.

– Lena je uvek zahtevna, za sve stvari u životu… Od prvog dana rođenja, i to je u redu. Najviše me nervira kad me laže. Upala je u tu fazu laganja jer je već u tim godinama i to me nervira, a sve ostalo je okej – kaže Goca.

Na pitanje kako onda reaguje, pevačica kaže:

– Nisam ja stroga, gora sam ja… Ne znate zapravo vi kako sam ja stroga. Jedinu stvar koju ne praštam u životu je da me laže. Kažem joj da se tako postaje lažov i da tako ne može, da one koje voliš i one koji te vole ne smeš da lažeš, a ni inače u životu. Jasno postaviš granice u vaspitanju, i onda sve bude u redu – dodaje ona.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/gocatrzan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter