Izvor:
20.12.2017 u 04:55
0

LETEO PREKO SOBE: Rade Šerbedžija umalo poginuo na bizaran način!

Rade Šerbedžija otkrio je da je za dlaku izbegao smrt, kada ga je udarila struja od fena za kosu i bacila ga na drugi kraj dnevne sobe!

Slavni glumac, koji priprema novi projekat o Nikoli Tesli, prisetio se serije iz 1977. godine, u kojoj je igrao velikog naučnika. Dok se pripremio za ulogu, malo je falilo da pogine baš od struje.

– Glumački posao nosi izvestan rizik. Zato sam i naučio sve postupke i eksperimente. Zvučaće, možda, malo banalno, ali moram da ispričam. Zamalo da poginem kod kuće, i to od fena za kosu. Na snimanjima sam izlazio na kraj sa džinovskim transformatorima, a kod kuće me struja bacila na kauč. To je bila valjda neka opomena – ispričao je glumac.

Rade je govorio i o zamkama s kojima se borio dok je glumio izuzetno složeni lik.

– Igrati velikog čoveka znači snositi veliku odgovornost. Velika ličnost često „pojede“ glumca. Predstava svih ljudi o Tesli je jedinstvena. On je bio veliki, genijalan čovek. E sad, treba znati kako da predstaviš tog velikog čoveka. Nemam čega da se bojim. Učinio sam koliko sam mogao. Proučio sam ono što je najbitnije kod Tesle, a o čemu se malo zna. Za Teslu svi znaju, ali malo ko zna o njemu. Da bih ispunio svoj glumački zadatak, morao sam mnogo da naučim. Prostudirao sam do tančina sve eksperimente, postupke koje sam objašnjavao morao sam da znam. Da nisam, ubila bi me struja – rekao je glumac, koji se trudio da na setu sve bude verodostojno.

– Kroz mene je na trenutke prolazila struja napona 30.000-40.000 volti. Ponekad sam osećao kako me trese negde iznutra – otkrio je Šerbedžija.

Izvor: Kurir
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter