Izvor:
20.12.2017 u 16:21
0

SREDNJOŠKOLKA: Kako je Milica Pavlović izgledala pre sedam godina! (foto)

Scena od poznatih dama zahteva da uvek deluju sređeno, doterano, a ukoliko ima potrebe nešto i promene na sebi. Jedna od onih koje tvrde da ništa nisu radile na sebi je i Milica Pavlović.

Fotografija iz srednje škole koju je Milica završila pre sedam godina, verovali ili ne, ide u prilog njenoj tvrdnji. Jedna od najpopularnijih mladih pevačica u Srbiji, ako je suditi prema fotografijama, nije ništa radila na sebi. Promene su minimalne, ali nastale su kao posledica zrelosti i odrastanja.

I njen razredni starešina tvrdi da jedine promene koje su primetne na Pavlovićevoj su daleko od onih estetskih.

Milica se nije mnogo promenila, osim što je postala zrelija – rekla je Dragana Živković, razredna popularne pevačice za jednu emisiju.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva/Youtube-printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter