Izvor:
21.12.2017 u 03:49
0

NIKOLIJA JOVANOVIĆ NIJE SPREMNA: Ne planira u skorijoj budućnosti da proširuje porodicu!

Mlada pevačica priznaje da joj je ova godina donela mnogo radosti, a ona i njen partner Relja Popović ne planiraju proširenje porodice

Od kada je prošle godine dobila ćerku, Nikolija Jovanović i Relja Popović svaki trenutak koriste da budu sa svojom mezimicom. Ona je kako mlada pevačica kaže unela radost, te priznaje da je Rea vrlo živahno dete. Za sada nisu spremni da prošire porodicu.

– Nije u planu drugo dete. Bilo bi lepo, ali trenutno nije u planu. A i da vidite Reu, bilo bi vam jasno. Ona je kao njih desetoro – kaže sa osmehom Nikolija Jovanović.

S obzirom na to da Relja i Nikolija važe za jedne od najlepših javnih ličnosti, pitali smo da li ima ljubomore u braku.

– Relja nije ljubomoran. Takav je posao da nema prostora za ljubomoru jer bismo bukvalno odlepili da je ima od fotografija, fanova, spotova. Ljubomora bi bila pogubna za naš posao. Isto tako ne dajemo povoda jedno drugome. Maksimalno gajimo poverenje među nama i beskrajno smo iskreni – kaže Nikolija.

Izvor: Infomer
Foto: Instagram/nikki_nicole_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter