Izvor:
21.12.2017 u 15:25
0

SREĆNIJI NEGO IKAD: Saša Kovačević uskoro staje pred oltar?

Miljenik žena Saša Kovačević ne želi u javnosti da eksponira svoju novu izabranicu, ali ne isključuje mogućnost da uskoro stane pred oltar.

Od kada je krajem juna zakoračio u vezu sa Zoranom Tasovac, devojkom iz Kikinde, Saša Kovačević ne krije da je zaljubljen do ušiju. Retko se s njom pojavljuje u javnosti, a kako kaže, to radi da bi njihovu vezu sačuvao.

– Više volim da našu vezu držim po strani. Kroz ove godine bavljenja šou-biznisom shvatio sam je to tako bolje. Bićemo srećniji ako čuvamo našu vezu daleko od očiju javnosti – kaže Saša Kovačević.

Pevač je nakon veze sa Jovanom Jocić uplovio u novu emotivnu romansu, a njegova izabranica nije poznata domaćoj javnosti, iako je pre nekoliko godina učestvovala na izboru za mis Vojvodine, na kom je odnela pobedu.

Nedavno se šuškalo da je Saša verio Zoranu, a on ove navode demantuje.

– Ništa ne radim tajno, kad bude veridba, to neću kriti – naglašava Kovačević.

Na pitanje da li je spreman za ženidbu ili o tome još ne razmišlja, Saša Kovačević zagonetno kaže:

– Videćemo, vreme će pokazati – kazao je Saša.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/sashakovacevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter