Izvor:
25.12.2017 u 04:35
0

ŠABAN ŠAULIĆ PONOSNI OTAC: Želela je sama da krči svoj put!

Kada je pre deset godina krenula stopama slavnog oca, Ilda Šaulić se nikada se nije oslanjala na Šabanovu popularnost. Želela je sama da krči svoj put na šta je otac Šaban posebno ponosan.

Ilda je ranije istakla da nikada nije igrala na kartu seksepila, a da golotinja nije nešto što joj je potrebno da bi uspela u svetu muzike. Na ove njene reči je posebno ponosan njen otac.

– Ona nikada nije bila takva. Kada čovek prati svoje dete od samog starta, od devojčurka, on zna svaki njen korak, ponašanje i Ilda nikada nije bila u tom fazonu. Uvek je imala svoj stil koji nije provokativan. Mene usrećuje da je izabrala baš taj stil. Ilda je patrijarhalno vaspitana. Dobro, to je tako zahvaljujući majci koja je vodila računa o njima, – kaže Šaban Šaulić.

Na pitanje da li je bio strog prema Mihajlu, a njegova supruga Gordana prema ćerkama Saneli i Ildi, Šaban kaže da je uvek bio prema deci popustljiv.

– Tačno je to što kažu. Mada ja nisam ni prema njemu bio nikad strog. Goca je ta koja je držala sve u svojim rukama, zato su ispali izuzetna deca. Mnogo se ponosim i puno mi je srce kada mi drugi kažu: “Bravo, Šabane, imaš predivnu decu”. Nema ništa lepše ni važnije nego kada decu izvedete na pravi put i kasnije budete ponosni na njih, – kaže Šaban.

Šaban, kako kaže, uživa u ulozi dede, a mala Ema, ćerka Ilde Šaulić, jeste ta s kojom koristi svaki slobodan trenutak.

– Ema je predivna. Preslatka je i mnogo liči na Ildu. Moja ćerka je nedavno proslavila rođendan, pravila je slavlje i tu je bila Ema. Svi su gledali u nju. Ema je naša mezimica, – ističe Šaban.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/sabansaulic1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter