Izvor:
26.12.2017 u 15:43
0

TEŠKA BORBA: Evo od čega boluje Romana Panić!

Već dve i po decenije se trudi da balansira stvari u svojoj svakodnevici, ne bi li mogla da vodi normalan život, a sada je prvi put otkrila čega se pridržava u želji da bude zdrava.

Romana Panić veoma vodi računa o tome šta unosi u svoje telo, s obzirom da od tinejdžerskih dana boluje od dijabetesa.

– Imam životni zadatak da sebe dovedem u red kad je hrana u pitanju. Ponosna sam što uspevam u tome – rekla je ona i dodala čega se dugo pridržava.

– Najteže mi je da kontrolišem količinu, pošto moram na svakih četiri-pet sati da jedem malo i da prestanem onda kada je najslađe. Ali to i jeste umetnost življenja, pronaći balans u svemu što radiš i biti umeren, jer nam je onda sve dozvoljeno – jasna je bila Romana.

– Uoči koncerata i nastupa uvek biram nešto lagano, ribu ili povrće bez mesa – zaključila je pevačica.

Izvor: Glorija
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter