Izvor:
27.12.2017 u 20:53
0

TRAGEDIJA: Lekari se bore za glumičin život, roditelji poginuli!

Australijanska glumica Džesika Falkholt (28) i njena sestra Anabel (21) su trenutno u bolnici gde se lekari bore za njihov život nakon saobraćajne nesreće u kojoj su oba njihova roditelja momentalno poginula.

Veruje se da je do nesreće došlo zbog automobila koji je išao u suprotnom smeru, a pored Džesikin roditelja Larsa i Vivijen, poginuo je i muškarac iz drugog vozila.

Džesika i Anabela su helikopterom odvezene u bolnicu nakon što ih je policija izvukla iz onoga što je ostalo od njihovog automobila u trenutku kada su vozila već počela da gore.

Falkholt je tumačila lik Houp Morison u australijanskoj seriji Home and Away, a nedavno je snimila film Harmony, gde tumači glavnu ulogu i očekuje se da film izađe u bioskope naredne godine.

Bili su vrlo bliska porodica i pre nesreće su išli da zajedno provedu miran vikend. Džesika je divna osoba – rekao je prijatelj porodice za Sydney Morning Herald.

Šef policije je istakao da su glumica i njena sestra u kritičnom stanju, i da je ishod neizvestan.

Happytv.tv
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter