Izvor:
30.12.2017 u 22:07
0

ZARADA O KAKVOJ NEKE NJENE KOLEGE SANJAJU: Tanja pevala na veselju, a evri padali po njoj kao kiša (FOTO)

Poznato je da su naše folk zvezde tražene na privatnim veseljima, a nije strano ni da na takvim veseljima zarade toliko da ne moraju da nastupaju narednih mesec dana.

Pevačicu Tanju Savić slavljenici uvek vole da čuju na svojim proslavama, što zbog sjajnog glasa, to i zbog repertoara koji poznaje.

Tanja je u poslednje vreme popularna i kod urbanije publike, jer izbacuje pesme koje je snimila sa aktuelnim MC-jevima, te one broje i nekoliko miliona na Jutjubu.

Ona nije neko ko se stidi ovakvih proslava, a i zašto bi kada su i te kako isplative, što dokazuje i fotografije sa istih.

Osim pevačice i njen bend je zaradio dobar honorar, pa su bili obasipani evrima.

Happytv.tv
Foto: Screenshot Youtube/Tanja Savic;Jokic Vladan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter