Izvor:
31.12.2017 u 20:23
0

STAJE NA LUDI KAMEN: Pevačica najavila udaju. „Imaću petoro dece“!

Pevačica Milica Todorović je na srpskoj estradi prisutna 13 punih godina. Nakon pobede u jednom muzičkom takmičenju njena karijera je išla uzlaznom putanjom. Ipak, pre šest meseci Milica je donela neočekivanu odluku.

Želela je da stane sa nastupima i bilo kakvim radom koji ima veze sa muzikom. Razlog je previše umora i iscrpljenost koji taj posao nosi sa sobom.

Imala sam i jednu veliku pauzu od šest meseci. Prosto je došlo do zasićenja, htela sam da odmorim glasnice, kosu od svakodnevnih tretmana, počela sam da puštam moju boju. Skupljala sam pesme pa, ako Bog da, biće novi album u martu 2018 – ističe Milica.

Iako planira da se posveti muzici, ne zapostavlja ni ljubavni odnos sa Milošem Paunovićem. Ne samo da razmišlja o svadbi već ističe koliko bi dece volela da rodi.

To se nikako ne planira unapred, bar kod mene. Nikada nisam planirala. Dobro, spomenemo Miloš i ja nekada, ali ne nešto preozbiljno. “Ludi kamen” može da sačeka. Ako ostanem u drugom stanju, mnogo više bih volela da rodim devojčicu. Decu mnogo volim i ne bih se bunila ni za blizance, pa ni za dečaka. Imaćemo najmanje petoro dece. Sad se vi pitate, kao: “Milice, kad ćeš da stigneš?” (smeh) Stići ću. Možda sam malo zakasnila, ali ima vremena – kroz smeh priča Todorovićeva i ne krije da rodbina i okolina u rodnom Kruševcu je uopšte ne pitaju za taj čin.

Zašto bi me to pitali? Da me se otarase? Čak ni ne pričamo na tu temu, ali prosidba mora da bude iznenađenje, kad se desi – iskrena je pevačica. Milica je pre Miloša bila u dugoj vezi sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter