Izvor:
31.12.2017 u 20:55
0

OTIŠLA U POTPUNU ILEGALU: „Novu godinu slavim sa decom davno sam odustala od izlazaka“!

Ana Mihajlovski, jedna od najšarmantnijih voditeljki na malim ekranima, godinu koja je za nama pamtiće po ne toliko lepim stvarima.

Nakon što se razvela, usledili su zdravstveni problemi, koje je Ana na kraju uspešno rešila. Iz svega je izašla jača, a snagu i pozitivnu energiju dobija od svoje dece.
Uskoro bi trebalo da je gledamo na TV-u, a dok se novi projekat krčka, Ana se bavi dizajniranjem odeće za brend koji je pokrenula pre nekoliko godina.

Da li je 2017. godina koju želiš da zaboraviš ili je ipak bila dobra lekcija?
– Imam samo jednu poruku za 2017: „Bila si baš naporna!” (smeh)

Raduješ li se praznicima i da li si jedna od onih koji obožavaju novogodišnju euforiju?
– Ne volim euforiju, ali obožavam Novu godinu i stalno mislim – biće bolja od prethodne, i jeste. Ja sam osoba koja je okitila tri jelke, cela kuća mi je kao da Deda Mraz živi u njoj. Nova godina je praznik koji i deca i ja najviše volimo.

Šta su deca ove godine poželela od Deda Mraza?
– Jao! Hrčkaaa!

Da li si im objasnila da čika sa belom bradom ne postoji ili ih i dalje ostavljaš u svetu mašte?
– Moja starija ćerka se potrudila da otkrije mlađoj da se roditelji zapravo maskiraju u Deda Mraza i sada me svi zajedno pitaju i šale se sa mnom: „Deda Mraze, šta ćeš nam doneti?” Dugo, dugo sam ih držala u svetu mašte jer smatram da treba što duže da budu deca.

Jesi li ti bila dobra devojčica i da li si zaslužila poklon?
– Moram biti objektivna. Nisam svaki put zaslužila, ali sam dobila poklon. Roditelji nikada ne bi razočarali dete ugljem, bar se nadam da je tako. (smeh)

Da li si odustala od noćnih izlazaka? I gde ćeš proslaviti Novu godinu?
– Već 11 godina proslavljam Novu godinu isključivo sa decom. Davno sam ja odustala od izlazaka. Onaj „izlet”, o kojem se onoliko pisalo, bio je jedna privatna proslava. E, sad više ne proslavljam ništa u ovoj zemlji. I dalje me rođena majka zeza, pa kaže: „Htela je ona i da peva, ali nije stigla, izbacili su je!”(smeh)

Kada ćemo te videti na TV ekranima i kakvu emisiju priželjkuješ?
– Nisam sigurna u kojem trenutku će se to desiti. Više ne gledam na TV projekte tako, jer sam zaista vodila impozantne licencirane emisije. Sada samo želim da radim u lepoj atmosferi sa prijateljima, koji su divni ljudi, i ovom prilikom ih sve pozdravljam.

Imaš svoju modnu liniju, koja je veoma uspešna. Kako ti se dopada svet mode? I kakvi su ti planovi za budućnost?
– Volim da proizvodim garderobu, volim kada prijateljicu mogu da iznenadim poklonom, ali svaki posao gde daješ sto odsto sebe je veoma težak. S druge strane, ja iza sebe imam sjajan tim ljudi koji me drže pod kontrolom. To su moje žene i ja sam njihova. Mi smo mala porodica. Plan mi je da im povećavam plate, jer oni to zaslužuju i najviše radim na tome.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter