Izvor:
02.01.2018 u 23:08
0

SKANDAL O KOME SE PRIČA: Tifa i Alen progovrili o TUČI tokom dočeka Nove godine!

Grupa "Bijelo dugme" u Budvi je odsvirala jos jedan, a poslednji u nizu koncerata za ovu godinu. Međutim, spekulisalo se da je tom prilikom došlo do velikog skandala, a onda su se oglasili i akteri.

Kao i uvek, luda noć je za Dugmićima. Krenuli su sa pesmom "Noćas je k'o lubenica pun mesec iznad BUDVE", a onda nastavili da ređaju hitove.

Raspoložen Alen odlučio je da časti publiku svojom bundom u ponoć. Skinuo je dok je Goran sa voditeljkom programa odbrojavao poslednje sekunde, i bacio u prve redove.

O navodnim sukobima o kojima je brujao region, nema ni govora. Posle koncerta ceo bend je nastavio druženje sa organizatorima u obližnjem kafeu.

Tifa se na pitanje o sukobima samo nasmejao i rekao:

– Dragi naši vidimo se mi svi zajedno u radosti i veselju, i u Novoj godini, a vrlo brzo i na koncertima u Ljubljani, Beču, Amsterdamu…sve vas voli Bijelo dugme! – rekao je legendarni Tifa.

Alen Islamović odlučio je da demantuje te navode, i to vrlo kratko.

– Nema od toga ništa. Sve je to šuplja priča – rekao je Islamović.

Izvor: Kurir
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter