DONELA ODLUKU O BUDUĆNOSTI SINA: Deklarisala se kao samohrana majka, a evo šta će pisati u papirima!

Košarkašica, koju je ostavio otac deteta pred porođaj, odlučila je da Stefan nosi prezime Dabović, dok se u svim papirima deklarisala kao samohrana majka. Iako je prekinula svaki kontakt s ocem svog deteta, Milica mu neće zabraniti da vidi Stefana, ali je brigu o sinu kompletno preuzela ne sebe.

Milica Dabović se porodila desetak dana pre Nove godine i na svet donela zdravog dečaka Stefana. Kako ju je dve nedelje pre porođaja ostavio otac deteta, za koga se ispostavilo i da krije identitet te da nije Vuk, već Ljuba, ona je odlučila da o sinu sama brine.

Kako saznajemo, mali Stefan će nositi prezime Dabović.

- Onog trenutka kada su ona i Ljuba raskrstili, Milica je odlučila da od njega čak i ne traži da prizna dete, iako on to želi. Stefan će svakako nositi njeno prezime, a u papirima koje je potpisivala u bolnici i pri prijavi mališana deklarisala se kao samohrana majka. Jako se dobro snašla u ulozi majke, sestre i majka joj u svemu pomažu. Vrlo je osetljiva, već sada žali što njen sin neće odrastati uz oca, ali je uverena da ću mu ona pružiti dovoljno pažnje i ljubavi - kaže naš izvor blizak Dabovićevoj, i dodaje da neće braniti ocu svog deteta da viđa naslednika ukoliko to bude želeo. 

Da o pomirenju sa Ljubom nema ni govora, te da je odlučila sama da podiže Stefana, govori i njen nedavni status. Iako za medije ne priča o svemu što joj se događa, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde je i otkrila da je spremna na život samohrane majke:

- Tu sam da te volim za oboje, čuvam za oboje, pazim za oboje, ljubim za oboje, mazim za oboje, skidam zvezde sa neba za oboje. Tu sam da te činim srećnim za oboje, ispunjavam želje za oboje, radim za oboje, borim se za oboje i nijednoj majci koja je sama ništa ne treba biti teško jer mi ćemo stvoriti naš mali raj za oboje. Ti si smisao mog života, sine moj - poručila je Milica, koja sa naslednikom živi u svom devojačkom stanu u Beogradu.

Njihov dom ovih dana ispunjen je raznim poklonima koji stižu sa različitih strana, ali i posetom rođaka, uglavnom iz Crne Gore, koji su došli da vide i daruju naslednika.

 

Blic.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:15 Serija: Suze moje sestre
15:15 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
21:00 Goli život
22:00 Parovi - Roditeljski sastanak
02:30 Parovi - Live