Izvor:
23.01.2018 u 15:39
0

SPREMA VEČNU KUĆU: Mrka kupuje grobnicu za njega i Anu!

Milutin Mrkonjić kupuje grobnicu za sebe i svoju partnerku Anu Bekutu!

Političar se prijateljima požalio da mu je dosadila kupovina stanova i da je došlo vreme da se pobrine za svoju večnu kuću!

Nedavno smo bili na ručku s Mrkom, koji je bio veoma dobro raspoložen. U društvu je bilo desetak ljudi, a Ana je posle sat vremena morala da ode na neko snimanje, pa nije čula njegovu izjavu kojom nas je šokirao. Pričali smo da je Mrka dosta stekao, ali i potrošio. On se tada našalio na svoj račun: „Dosta sam kupovao stanove, sad treba da obezbedim večnu kuću za sebe i Anu!“ Svi su počeli da se smeju i da ga zafrkavaju na kojoj bi lokaciji voleo da počiva, a on je nastavio da zbija šale. Ne znamo da li je Ani rekao o čemu smo pričali, ali verujemo da se ona ne bi naljutila jer njih dvoje imaju sličan smisao za humor – priča izvor koji se zadesio u tom društvu. Mrka je ovu priču okrenuo u šalu.

Pa šta ako sam to rekao?! Volim da sedim s prijateljima, razgovaramo o raznim temama. Nemam ja stanove, nisam u mogućnosti da kupujem, a o grobnim mestima ne bih da pričam. Evo, vidite, kiša pada, a ja sam od rane zore na svom poslu. Treba da se radi, da se stvara, a ne da se umire – kaže veselo Mrka. Bekuta je sigurna da će zauvek biti u ljubavi s Mrkonjićem, odnosno, prema njenim rečima, do kraja njegovog života! Pevačica je nedavno rekla da je očekivano da njen partner na onaj svet ode pre nje.

Pa normalno da će umreti pre mene. Stariji je, trebalo bi po redu, je l‘? – rekla je s osmehom nedavno Ana.

Mrka nije zamerio svojoj dragoj što je rekla ovako nešto.

Pa šta ako je to rekla?! To je i normalno. Žena je totalno u pravu. Ja uvek kažem to da treba da ide po redu. Ne valja kad umiru mladi ljudi, to je tuga. Lično izbegavam i da idem na sahrane. Ne volim oproštaje. Teško je to. Ljudi ne vole kad odlaze oni koje vole – kaže političar.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter