Izvor:
23.01.2018 u 23:56
0

FINANSIJSKI SKANDAL: Šakira ide u zatvor?!

Pevačica Šakira dospela je u središte finansijskog skandala. Naime, španska poreska služba sumnjiči je da je prebacila tri miliona na račun na Malti i njeno ime pojavilo se u aferi "Rajski papiri".

Advokati su se već obratili španskim vlastima, jer je Šakira od 2011. do 2014. živela u toj zemlji.

Od izveštaja zvaničnika zavisi da li će biti podignuta optužnica, a pevačici osim finansijskih penala preti i kazna zatvorom. Kako pišu strani mediji, Šakira je u panici, a iznenađena je jer nije namerno izbegla da plati porez.

– Ovo je samo kriva procena, a ne pokušaj prevare vlasti – ispričali su njeni bliski saradanici. Pevačica je već angažovala advokate, a ona još nije u javnosti komentarisala problem sa porezom.

Kolumbijka u Španijživi sa fudbalerom Žerardom Pikeom, koji igra za "Barselonu".

Par se upoznao 2010, kada se Pike pojavio u Šakirinom spotu za pesmu "Waka Waka". Imaju sinove Milana i Sašu.

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter