Izvor:
08.02.2018 u 13:51
0

ESTRADNJACI SE MOLE ZA NJENO ZDRAVLJE: Marina Tucaković preživljava novu životnu dramu!

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca na Balkanu, žena koja je sarađivala za gotovo svim srpskim, ali i bosanskim, hrvatskim, kao i makedonskim pevačima trenutno proživljava dramu boreći se za život na odeljenju onkologije u Beogradu.

Marina, koja je u životu bila uvek nasmejana, uprkos tragedijama koje su joj se dogodile, već nekoliko nedelja leži na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, gde se lavovski bori sa opakom bolešću.

– Marina je saznala da boluje i odmah je po savetu lekara uradila sve potrebne analize. Sada čeka rezultate biopsije, a za to vreme ne gubi nadu da će sve biti u redu. Ona je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje – kaže Marinina dobra prijateljica koja je sve vreme uz nju.

Ona potom dodaje da prijatelji i porodica ni na minut ne napuštaju tekstopisca.

– Marina je porodicu, ali i sve bliske prijatelje odmah obavestila šta se događa. Porodica je ne napušta ni na minut, a prijatelji non-stop zovu da provere kako se oseća. Poznato je da je Marina sve životne drame proživljavala tiho i u svoja četiri zida, te i sada umiruje sve govoreći da će sve biti u redu – kaže dalje prijateljica.

Kako saznajemo, Marina se trudi da maksimalno miruje i ne želi da misli ni na šta drugo osim na pozitivan ishod. Kao što se celog života borila lavovski, tako se i sada sprema za bitku koja joj predstoji.

– Sigurni smo da je njoj najteže, ali se svi trudimo da maksimalno budemo tu i da je ne ostavljamo samu – završava njena bliska prijateljica.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter