Izvor:
08.02.2018 u 16:38
0

SVI SU UZ NJU: Najpopularniji pevači se oglasali povodom zdravstvenog problema Marine Tucaković!

Brojne pevačke zvezde uputile su reči podrške Marini Tucaković nakon što je prebačena na odeljenju onkologije u Beogradu.

Saša Matić

Marina je od početka moje karijere bila uz mene. Jako mi je teško što prolazi kroz težak period. Ona je pre svega dobar čovek i veliki borac. Želim joj da ovo prevaziđe na najbolji mogući način, a ja sam tu za nju i njenu porodicu.

Dara Bubamara

Mnogo sam se potresla zbog toga. Nisam znala da ima zdravstvene probleme. Ona je uvek bila jaka žena. Jao, bože, da li je moguće! Ona je kraljica svih vremena. Napravila mi je najbolji album. Šokirana sam i ne mogu sad da se smirim. Nadam se da će uspeti ovo da prevaziđe i da će sve biti u najboljem redu.

Mira Škorić

Zanemela sam. Više nemam reči. Ne znam šta se dešava više. U šoku sam. Nema sam jer svi dragi ljudi mi obolevaju. Ej, bre, žena koja je nastavila da se bori posle smrti sina mora da izdrži i ovo. Mnogo je volim i uz nju sam.

Snežana Đurišić

Bože dragi, spasi ovaj narod. Ona je jaka žena, ona je lav žena! Želim joj svu sreću ovoga sveta, da pobedi sve što je snađe teško. Izlazila je iz mnogo teških situacija i želim joj da i ovu pobedi.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter