Izvor:
09.02.2018 u 15:11
0

HOLIVUD U ŠOKU: Čarli Šin optužen za ubistvo!

Glumac koji je u žiži interesovanja javnosti došao svojim raskalašnim životom, a nakon toga i prinzanjem da je HIV pozitivan, opet je naparavio skandal.

Sada se Čarli Šin susreo sa optužbama za ubistvo, jer je glumčev nekadašnji prijatelj Leni Dikstra optužio glumca za smrt bivšeg asistenta.

Leni je u intervjuu za jedan magazin govorio o Riku Kalmaru, koji je pronađen mrtav u svom stanu 2012. godine, nedugo nakon što ga je Čarli otpustio, a nakon autopsije utvrđeno je da je imao visok nivo snažnih lekova protiv bolova i da je smrt nastala predoziranjem.

Dikstra tvrdi da je Kalmaro želeo da otkrije sve Čarlijeve tajne u knjizi, zbog čega je glumac odlučio da ga se reši.

Advokat Čarlija Šina je odbacio sve optužbe, a nema sumnje da će ova priča imati svoje nastavke u narednim mesecima.

Izvor: Kurir
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter