Izvor:
12.02.2018 u 03:56
0

GOGA SEKULIĆ STRAHUJE ZA PRIJATELJICU: Marina Tucaković u težem zdravstvenom stanju!

Goga Sekulić strahuje za prijateljicu Marinu Tucaković, pa će zbog toga sutra iz Ciriha doputovati u Beograd.

Kada je iz medija saznala da je vlasnica brojnih hitova u bolnici, pevačica ju je odmah pozvala.

Poslednji put kad su se videle Tucakovićeva se nije žalila na zdravstvene probleme, a poslednja dva meseca njih dve nisu bile u kontaktu zbog pevačicinih bračnih problema s Urošem Domanovićem. Sekulićeva je već kupila avionsku kartu i pravo će s aerodroma otići kod nje na onkologiju.

– U Beograd dolazim iz više razloga. Marina mi je uradila najveće hitove, mnogo je gotivim. Super je lik i divna žena. Ima moju podršku za sve u životu, ona to vrlo dobro zna. Dobra sam s njenom porodicom i žao mi je što svi prolaze kroz ovaj težak period. Tu sam za sve što treba – kaže Goga.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/sekulicgoga, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter