Izvor:
12.02.2018 u 09:26
0

OBRADOVALA PRIJATELJE I PRATIOCE: Manekenka pobedila karcinom, a sada je skinula periku i pokazala svoj pravi izgled! (FOTO)

Pre dve godine, javnost je potresla vest o tome da se nekadašnja misica suočava sa opakom bolešću.

Lepa Dijana Milojković obolela je od karcinoma materice, a kako je tada istakla za ovo stanje saznala je sasvim slučajno, tokom rutinskog pregleda.

Tokom svoje mučne borbe, Dijana je ostala vedrog duha, a od svog cilja nikada nije odustajala.

Kako je bolest već napredovala kada su je otkrili, Dijana nije mogla odmah na operaciju te je prvo započela sa zračenjima.

Posle prve hemioterapije, Dijani je počela da opada kosa, a ona se brinula kako će izgledati u ovom periodu.

Ipak, lepa manekenka je ostala jaka do kraja, a nedavno je skinula periku i podelila ovaj trenutak sa svojim obožavaocima.

Kako je iz teške borbe izašla kao pobednik, ovaj emotivni trenutak je došao kao kruna i konačan završetak veoma lošeg perioda.

– Nakon tačno dve godine, dočekah ja opet svoju kosicu. A vama drage moje koje prolazite kroz neku od ovih faza, savetujem da budete strpljive, verujete u sebe, da volite i negujete sebe, jer sa kosom ili bez-to ste vi. Priznajem da sam zaplakala od sreće kada sam došla kuci i pogledala se u ogledalo, jer koliko god bezazleno i smešno izgledala kosa u odnosu na sve ostalo-ipak je za nas žene, ona nešto posebno… – napisala je Dijana ispod fotografije.

Izvor: Glossy
Foto: dijanaslife

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter