Izvor:
14.02.2018 u 15:33
0

NE ZANIMAJU JE MODERNA IMENA: Pevačica otkrila kakvo ime će dati sinu!

Već je poznato da je pop pevačica Daria Stanojević u drugom stanju i da će uskoro roditi još jednog sina. Ona je sada otkrila kako podnosi drugu trudnoću.

Što se tiče simptoma trudnoće, mučnine i vrtoglavice, i prva i druga trudnoća su mi prošle sjajno. Nisam ni u prvoj, a ni sada imala neke poteškoće. Jedino sam u drugoj trudnoći dosta lakše podnela prva tri meseca, jer je poznato da se žena tada oseća mnogo umorno, spava joj se stalno, razdražljiva je. Možda je za to zaslužan i moj sin, jer mi obaveze oko njega nisu dozvolile da razmišljam kako se osećam, pa je sve prošlo nekako brzo i lakše – rekla je Darija

S obzirom da je pevačica u osmom mesecu i da se porođaj očekuje u martu, sve zanima da li su ona i njen suprug smislili ime za drugu bebu.

Nismo još uvek smislili ime, postoji neki uži izbor, ali neodlučni smo, pa ćemo još malo razmisliti. U svakom slučaju, to će biti neko ime poput imena našeg prvog sina Branka, jer ne volimo pomodarstva kada su imena dece u pitanju, i želimo da damo sinu neko pravo, staro, srpsko-crnogorsko ime.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter