NE ZANIMAJU JE MODERNA IMENA: Pevačica otkrila kakvo ime će dati sinu!

Već je poznato da je pop pevačica Daria Stanojević u drugom stanju i da će uskoro roditi još jednog sina. Ona je sada otkrila kako podnosi drugu trudnoću.

Što se tiče simptoma trudnoće, mučnine i vrtoglavice, i prva i druga trudnoća su mi prošle sjajno. Nisam ni u prvoj, a ni sada imala neke poteškoće. Jedino sam u drugoj trudnoći dosta lakše podnela prva tri meseca, jer je poznato da se žena tada oseća mnogo umorno, spava joj se stalno, razdražljiva je. Možda je za to zaslužan i moj sin, jer mi obaveze oko njega nisu dozvolile da razmišljam kako se osećam, pa je sve prošlo nekako brzo i lakše - rekla je Darija

S obzirom da je pevačica u osmom mesecu i da se porođaj očekuje u martu, sve zanima da li su ona i njen suprug smislili ime za drugu bebu. 

Nismo još uvek smislili ime, postoji neki uži izbor, ali neodlučni smo, pa ćemo još malo razmisliti. U svakom slučaju, to će biti neko ime poput imena našeg prvog sina Branka, jer ne volimo pomodarstva kada su imena dece u pitanju, i želimo da damo sinu neko pravo, staro, srpsko-crnogorsko ime.

 

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost