Izvor:
14.02.2018 u 18:51
0

ZVEZDE IM NISU NAKLONJENE: Zbog ovoga Severina i Milan Popović nikada neće biti u dobrim odnosima!

Pevačica Severina Kojić i njen bivši partner Milan Popović godinama biju bitku na sudovima širom Hrvatske za starateljstvo nad svojim sinom Aleksandrom.

Ovoga puta dospeli su u žižu javnosti, nakon što je Milan optužio Severinu da u medijima iznosi lažne činjenice u vezi s odlukama suda, dok je pevačica odbacila njegove prozivke.

Astrolog Dušan Veličković uporedio je njihove datume rođenja sa trenutnim položajem zvezda i za jedan magazin otkrio da pevačica i biznismen nikada neće biti u dobrim odnosima.

Oni su dijametralno različiti. Vidi se da je Severina i dalje povređena, a kako stoje stvari, nikada neće imati normalnu komunikaciju sa Milanom. S druge strane, Milan je čovek koji, prema zvezdama, voli da je u centru pažnje, a pored toga je i tvrdoglav, tako da on na život gleda kao na veliku igru u kojoj je jedini cilj pobediti – kaže Veličković i ističe da Severina i Milan ipak imaju nešto što ih spaja.

Njih dvoje obožavaju medije i uživaju u publicitetu. Milan je u javnosti poznat kao Aleksandrov tata, a ne kao poslovni čovek, iako je milioner. Ipak, on se nikada nije trudio da popravi takvu sliku, baš iz razloga što voli da puni naslovnice tabloida. Da nije bilo Severine, niko ne bi znao za njega. S druge strane, i Seve obožava da se o njoj priča kao o brižnoj majci – kaže Veličković i ističe da Severini prija što daje identitet muškarcima sa kojima je u ljubavi.

Njoj je u prirodi da je dominantna i da se sve vrti oko nje. Kao što je uspela da smota moćnog Popovića, ona uživa i u svom suprugu Igoru Kojiću koji joj je lični batler, šofer i potrčko – zaključio je astrolog.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter