Izvor:
18.02.2018 u 16:52
0

BAŠ NEMA SREĆE: Dženifer Aniston prevario i ovaj suprug i to opet sa koleginicom!

Iako su Dženifer Aniston (49) i Džastin Teru (46) početkom nedelje rekli kako se sporazumno i prijateljski razvode, njihovi bliski prijatelji su se oglasili.

– Njihov odnos je sve samo ne prijateljski. Dženifer je gubila živce jer je Džastin počeo previše da se interesuje za umetničku scenu Njujorka. Počeo je da se druži, kako je rekla sa hipsterima uključujući i mladu zgodnu fotografkinju Petru Kollins – kaže izvor blizak zvezdi "Prijatelja".

Izvor dodaje da je samo pitanje vremena kada će da pukne njihov dvogodišnji brak jer je Teru stalno izlazio u noćni provod s novopečenim društvom i ponašao se kao da nije u braku.

Par je u zajedničkom saopštenju objavio da je njihovoj ljubavnoj vezi kraj, ali da prijateljstvo ostaje, te da je njihova odluka povodom ovoga bila zajednička.

I dok fanovi širom sveta “maštaju” da će Dženifer opet biti sa Bredom Pitom, Teru se, izgleda, već snašao i to sa još jednom poznatom glumicom!

U pitanju je Naomi Vots, britanska glumica i producentkinja sa kojom je Teru igrao u filmu “Mullholland drive” pre 17 godina. Par se otada druži, ali otkad je Votsova ostala “singl”, navodno su među njima planule emocije.

Glumica nominovana za Oskara je ranije bila u vezi sa pokojnim glumcem Hitom Ledžerom. Posle raskida 2005, počela je da se zabavlja sa Livom Šrajberom, sa kojim je dobila dvoje dece – Aleksandra (11) i Semjuela (10). Par je 2016. saopštio da je vezi došao kraj.

Izvor: Kurir/Mondo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter