Izvor:
20.02.2018 u 16:39
0

JELENA USLIKALA NOVAKA U OPUŠTENOM IZDANJU: Njena reakcija mnoge ostavila u čudu! (foto)

Jelena i Novak Đoković skoro sve slobodno vreme provode zajedno. Tako je bilo i ovoga puta kada je bračni par izašao u šetnju, a trenutak nepažnje je bio dovoljan da Jelena objavi fotografiju koja će iznenaditi mnoge.

Gospođa Đoković je svog supruga fotografisala dok je gledao u telefon i očigledno komunicirao sa nekim.

Iskoristila je priliku i da napravi zanimljivu facu dok on nije gledao, a komentari pratilaca su bili različiti. Mnogi su se začudili da je jednu ovako spontanu fotografiju želela da objavi na društvenim mrežama.

Jedni su spominjali da joj fora "nije zanimljiva", drugi su ih podržavali u ludom zabavljanju, treći su je nazvali "vragolankom", a bilo je i onih koji su im poručili da ne dozvole da bilo šta razdvoji harmoniju u kojoj uživaju.

Blic.rs
Foto. Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter