Izvor:
24.02.2018 u 04:18
0

„PLAKALA SAM TRI MESECA“: Zlata Petrović podelila s javnošću potresan period iz svog života koji niko nije znao!

Jedna je do naših folk pevačica koju život nije mazio, a strahote su krenule da joj se dešavaju još kada je bila tinejdžerka.

Naime, Zlatu Petrović su protiv njene volje kada je bila tinejdžerka udali za dečka iz njenog kraja. Zlata ga nije volela i nipošto nije htela da bude sa njim.

– Bilo je to davno. Kad sam pošla u prvi razred srednje škole, moji su me udali. Takav je bio običaj u selu. Udali su me za lepog dečka, lepšeg od svih mojih kasnijih muškaraca, ali ga nisam volela. Moji i njegovi roditelji su se tako dogovorili, nas niko ništa nije pitao – rekla je Zlata nedavno za jedne dnevne novine i dodala:

– Tri meseca sam konstantno plakala. Nažalost, brzo sam ostala u drugom stanju. Od muke sam pobegla kod tetke u Beograd. Bila sam četvrti mesec trudnoće. Majka je videla koliko sam odlučna i pristala je da abortiram. Niko nije hteo da me očisti. Na kraju nađemo jednog doktora i on mi bez anestezije uradi abortus – priznala je Petrovićeva.

Izvor: Blic
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter