Izvor:
24.02.2018 u 22:26
0

DUŠICA GRABOVIĆ UHAPŠENA NA AERODROMU: „Da mi je neko pričao da ću ovo doživeti ne bih mu verovala“!(foto)

Pevačica Dušica Grabović, koja se proslavila kao učesnica jednog rijaliti šoua, doživela je pravu dramu, a o tome je odmah obavestila pratioce na Instagramu.

Dušica je prvo na društvenim mrežama najavila svoj nastup u Cirihu, međutim, iz Švajcarske se, sudeći po onome što je napisala, vratila pre nego što je trebalo.

"Tako ja dočekah danas na aerodromu da me policija vrati na beogradski aerodrom, mojim bivšim kolegama da me "hapse" i saslušavaju. Da mi je neko pričao da ću to doživeti ne bih mu verovala", napisala je Dušica, a kasnije dodala:

"Imam i ja neke privilegije da letim sama u Beograd, nema mešanja sa drugim putnicima, kao da sam ubica", završila je ona, a još nije poznato zašto je došlo do neprijatne situacije.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter