Izvor:
25.02.2018 u 16:08
0

NE PRISTAJE DA DELI STARATELJSTVO: Severina ulaže tužbu!

Pevačica smatra da za dete nije dobro da nedelju dana bude kod nje, a nedelju dana kod oca Milana Popovića

Severina Kojić uložiće žalbu na prvostepenu presudu suda u Zagrebu, po kojoj ona i Milan Popović od pre dva dana dele starateljstvo nad maloletnim sinom.

Prema odluci hrvatskog suda, pevačica i kralj bakra trebalo bi da provode podjednako vreme s detetom, s tim da bi ono naizmenično sedam dana trebalo da bude kod nje i isto toliko kod njega. Iako je Popović u više navrata isticao da je paralelno roditeljstvo bitno i značajno za odrastanje mališana, Kojićka se ne slaže s tim.

– Severina nije zadovoljna presudom. Ona smatra da to nije dobra za njenog sina i svakako će se žaliti. Konačnu odluku će doneti Viši sud i dotad sve ostaje po staroj presudi. Pre mesec dana je na istom sudu donesena presuda kojom se Popoviću odbija zahtev da dete sedam dana živi s njim, a sedam dana sa Severinom.

Nezapamćeno je da se na istom sudu, u vezi sa istim detetom donose dve apsolutno suprotne odluke, da u jednom sudija odbija Popovićev zahtev jer nije u skladu sa zakonom, a u drugom drugi sudija Verica Nikić presuđuje upravo ono što prvi sudija smatra nezakonitim. Verici Nikić, koja je donela ovu presudu i sudila protivno interesima Severininog sina, sve su dosadašnje odluke srušili na Višem sudu. Svakom normalnom sve je jasno – rekao je za Kurir Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter