NE PRISTAJE DA DELI STARATELJSTVO: Severina ulaže tužbu!

 

Pevačica smatra da za dete nije dobro da nedelju dana bude kod nje, a nedelju dana kod oca Milana Popovića

Severina Kojić uložiće žalbu na prvostepenu presudu suda u Zagrebu, po kojoj ona i Milan Popović od pre dva dana dele starateljstvo nad maloletnim sinom.

Prema odluci hrvatskog suda, pevačica i kralj bakra trebalo bi da provode podjednako vreme s detetom, s tim da bi ono naizmenično sedam dana trebalo da bude kod nje i isto toliko kod njega. Iako je Popović u više navrata isticao da je paralelno roditeljstvo bitno i značajno za odrastanje mališana, Kojićka se ne slaže s tim.

- Severina nije zadovoljna presudom. Ona smatra da to nije dobra za njenog sina i svakako će se žaliti. Konačnu odluku će doneti Viši sud i dotad sve ostaje po staroj presudi. Pre mesec dana je na istom sudu donesena presuda kojom se Popoviću odbija zahtev da dete sedam dana živi s njim, a sedam dana sa Severinom.

Nezapamćeno je da se na istom sudu, u vezi sa istim detetom donose dve apsolutno suprotne odluke, da u jednom sudija odbija Popovićev zahtev jer nije u skladu sa zakonom, a u drugom drugi sudija Verica Nikić presuđuje upravo ono što prvi sudija smatra nezakonitim. Verici Nikić, koja je donela ovu presudu i sudila protivno interesima Severininog sina, sve su dosadašnje odluke srušili na Višem sudu. Svakom normalnom sve je jasno - rekao je za Kurir Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Kurir 
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Serija: Suze mojesestre
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:45 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live