Izvor:
26.02.2018 u 01:40
0

OTVORENO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Ovako Ceca komentariše svoju decu, ljubav i poslovni uspeh!

Poznata pevačica Svetlana Ražnatović progovorila je o svojoj deci, pa i tome da li trpe pritisak što im je majka javna ličnost.

Veljko i Anastasija su još od detinjstva izloženi javnosti, a ona je sada otkrila kakva je majka.

"Posle tragedije, ono što je ostalo lepo su moje dvoje dece. Nisam od onih majki koje su stroge i glume policajce ili profesore. Kod nas su se na vreme postavile neke stvari, šta se može, a šta ne. Iste takve postavljam i sebi, kod mene u kući vlada demokratija, ali autoritet mora da se poštuje. Ne namećem svoju volju, vrlo aktivno su uključeni i u moj poslovni život, ali to ne govori Ceca, već iskustvo koje sam godinama sticala, da se ne preseca preko kolena", rekla je Ceca i dodala:

"Na prvom mestu je ljubav koja vezuje ljude i članove porodice, a na viskom drugom je iskrenost, koliko god nekada bila teško prihvatljiva. Što se više penješ, stičeš i prijatelje i neprijatelje, zavidne ljude kojima smeta tuđa sreća i uspeh. Deci sam uvek govorila da gledaju sebe. Niko nema priručnik kako da odgaja decu, ali sam se uvek trudila da se porodično gnezdo ne okrnji. Ja sam imala u svojoj porodici odličan model, koji se trudim da prenesem", rekla je pevačica.

Ona je progovorila o emotivnom životu i o tome šta je ispunjava.

"Ja puckam, ali nikako da kliknem. Meni je generalno mnogo lepo, svoj život sam napravila kako meni odgovara, ne moram da se usklađujem sa nekim. Ja živim drugu mladost pored svoje dece, kod mene je veselje", izjavila je folk zvezda

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter