Izvor:
05.03.2018 u 14:13
0

PUKLA BRUKA: Mrka muvao glumicu iz komšiluka, Bekuta saznala detalje! (foto)

Političar i glumica žive u istom kraju na Vračaru, što izabranik pevačice Ane Bekute koristi da pokaže svoje zavodničke moći

Milutin Mrkonjić ne nosi bez razloga epitet najvećeg šmekera među političarima. Izabranik pevačice Ane Bekute toliko je slab na pripadnice lepšeg pola da koristi svaku priliku da im se udvara.

On je nedavno udelio komplimente poznatoj glumici Maji Sabljić, koja mu je i komšinica na Vračaru, gde živi sa popularnom pevačicom.

– Mrka je pravi šmeker. Njega vole sve žene u kraju. Svima se javlja, ali ipak najviše voli da ćaska sa damama. Eto, nedavno se udvarao i Maji Sabljić.

Pohvalio je njen sadašnji izgled i rekao da je oduvek bila jedna od naših najlepših glumica. S obzirom na to da žive u blizini, kada ga sretne, Maja uvek zastane da se pozdravi i da porazgovara sa njim i ljubazno mu se zahvali na komplimentima – priča naš izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter