Izvor:
06.03.2018 u 15:53
0

„RANJENO SRCE“ VEČERAS OD 18:30: Emotivna ljubavna priča premošćuje sve razlike! (VIDEO)

Nova turska serija ekskluzivno na Hepi televiziji večeras od 18 i 30!

Nesvakidašnja ljubavna priča proteže se od zabačenim krajevima Istanbula do bogatih trgovačkih četvrti, neverovatnom brzinom je osvojila srca publike i postala apsolutni hit u Turskoj.

Priča prati sudbinu lepe prodavačice cveća i priznatog muzičara, koji u opkladi sa prijateljem tvrdi da će, od obične ulične prodavačice, napraviti damu i priznatu muzičku zvezdu.

Za njega možda samo opklada, a za nju karta za bolji život koja se ne propušta. Odlučna u nameri da napusti skromnu prošlost i izađe iz siromaštva, ni ne sluti koliko njen novi mentor može da bude surov. Uz svakodnevne časove pevanja, držanja, mode, bontona, glavna glumica je naučila možda i najvažnija lekciju života – koliko treba voleti.

Odnos glavnih glumaca, Hasret i Nasrin, prepun je uzbudljivih i napetih scena, koje su u više navrata umalo kulminirale prekidom saradnje. Međutim, nakon njene transformacije, događa se dirljivi ljubavni preokret, koji uspeva da premosti sve razlike.

Glavni glumci:

Najavu serije pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter