Izvor:
05.03.2018 u 23:05
0

OTRKILI SVAKI DETALJ SVOG BRAKA: A onda je Darko bivšu ženu pokopao jednom rečenicom!

Prvo zajedničko gostovanje Ane Sević i Darka Lazića u jednoj emisiji nakon što su potvrdili vesti o razvodu u potpunosti je zbunilo gledaoce budući da do kraja nisu mogli da shvate da li je par zakopao ratne sekire i dao još jednu šansu braku ili ne. Ipak, prisan odnos tokom dvoiposatnog snimanja je svima u studiju jasno stavio do znanja da će par po svoj prilici ostati u bračnoj zajednici.

U jednom delu emisije Saša Popović je, kao voditelj ove emisije, dao zadatak Ani da zavodi Darka pesmom "Mili moj", da bi zatim on isto učinio numerom "Srećo izgubljena", a par je poslednje stihove pesme dočekao držeći se za ruke, što je izazvalo ovacije u studiju.

"Sale, ako nas ti ne pomiriš, neće niko", našalio se Lazić.

Pevač je otkrio da Sevićeva i nije baš najspretnija u kuhinji, te da je to njegova specijalnost, ali da ipak mnogo više voli da jede nego da kuva.

"Da si od moje kuhinje zavisio imao bi 40 kilograma", našalila se Ana, a Darko se nadovezao na šalu: "Ona jede da bi živela, a ja živim da bi jeo"!

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter