Izvor:
14.03.2018 u 03:55
0

JOCA STEFANOVIĆ PROŠAO KROZ PAKAO: Nisam mogao da dišem kada mi je pukla plućna maramica! (foto)

Jovan Stefanović hitno je operisan u Kliničkom centru kada mu je na nastupu pukla plućna maramica.

Joci Stefanoviću je pozlilo tokom svirke, posle čega je hitno prevezen u Hitnu pomoć, a zatim i u Urgentni centar. Zvezda Granda je krajem februara imala operaciju, a na svu sreću sve je prošlo u najboljem redu. O Jovanu sada brine devojka Hana koja se u kriznim momentima nije odvajala od svog dragog.

– Sreća da sam bio Beogradu kada se to desilo. Samo sam osetio jak bol u grudima na desnoj strani i po sredini. Sačeko sam 10 minuta da vidim da li će mi biti malo bolje međutim bivalo je sve gore i gore, nestajalo mi je vazduha. Trebalo mi je dosta vremena da dođem do vazduha i odmah sam krenuo do Hitne pomoći, pa iz Hitne pomoći u Urgentni. Odmah su videli da mi je pukla plućna maramica koja je napravila taj kontra pritisak u plućima i bukvalno sabila desno plućno krilo da nisam mogao da uzmem vazdu, a ni da izdahnem – rekao je Joca.

Zahvalan je medicinskom osoblju koje je odmah reagovalo i otklonilo cistu koja mu se napravila u desnom delu pluća.

Kurir
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter