Izvor:
18.03.2018 u 13:58
0

STIGLE RODE: Porodila se Ana Ivanović! (foto)

Srpska teniserka Ana Ivanović porodila se u Čikagu i na svet donela svoje prvo dete.

Ivanovićeva je na svet donela dečaka!

Vesti su prvo objavljene na Tviteru, a usledile su mnoge čestitke i želje za dobro zdravlje mami Ani i tati Bastijanu Švajnštajgeru, koji je propustio svoju utakmicu kako bi bio sa suprugom.

Kako je Ana se porodila prirodnim putem na klinici u Čikagu, gde već duže živi zbog profesionalnih obaveza svog supruga.

Popularan bračni par odlučio je da bebi da srpsko ime, a fudbalerova porodica nema ništa protiv toga. Oni su danima razgovarali kako će nazvati dečaka koji je na putu, pa je Švajni tu odluku ipak prepustio supruzi.

Postoji mogućnost da Anina porodica krajem meseca ode u Čikago kako bi bila uz nju i pomogla joj oko bebe, iako Švajni insistira da unajmi dadilje.

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger venčali su se u Veneciji 12. jula 2016. godine, a sama ceremonija venčanja privukla je veliku pažnju svetskih medija.

Svaki detalj oko venčanja ovog para bio je propraćen u medijima, a cela organizacija ove velelepne ceremonije je koštala milion evra!

Kurir
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter