Izvor:
19.03.2018 u 17:15
0

BORBA SE NASTAVLJA: Marina Tucaković odlazi na lečenje u inostranstvo! (foto)

Poznati i uspešni tekstopisac juče je u prepodnevnim časovima u pratnji najbližih otišla na lečenje u Nemačku. Tamo će se zadržati nekoliko dana kako bi bila na autoimunoj terapiji, koja bi trebalo da joj pomogne u borbi sa teškom bolešću.

– Idem u Namačku na tri, četiri dana na autoimunu terapiju. Optimistična sam kada je ovaj vid lečenja u pitanju. Nadam se dobrim rezultatima. Trudim se da budem vesela i da ne razmišljam preterano o svemu. Imam veliku pomoć supruga, sina i prijatelja koji su non-stop uz mene – rekla je Marina Tucaković.

U pratnji supruga Aleksandra – Fute Radulovića, sina Milana – Laće Radulovića i najbliže prijateljice i uz njihovu brižljivu pomoć, Marina je nastavila put ka Minhenu.

Marina je nedavno operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije nakon čega je puštena na kućno lečenje.

Podsećamo, Marini je pozlilo pa je na nagovor svoje prijateljice Cece Ražnatović otišla kod lekara, te je zadržana na onkologiji. Kada joj je stanje stabilizovano, stručni tim lekara odlučio je da je operiše.

Tucakovićeva je započela najveću borbu ikad, a krajem februara ove godine poručila je da joj lečenje tek sledi i rešila je da sama otkrije kroz šta je sve prošla.

– Dragi moji, sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji – poručila je ranije Marina Tucaković.

Vest o bolesti poznatog tekstopisca potresla je domaću estradu budući da je sa većinom poznatih pevača u i te kako dobrim odnosima, jer je napisala neke od najboljih pesama u njihovim karijerama.

Podršku u ovim teškim danima joj pružaju mnogi prijatelji i kolege koji se, kao i ona, nadaju boljitku.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter