Izvor:
19.03.2018 u 17:41
0

PRIJA O SVADBI GODINE ZA „GLAMUR“: Ko će pevati Aleksandri i Filipu na venčanju i šta će dobiti od kuma! (VIDEO)

O venčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića neprestano se piše i priča, a nema sumnje da će ovo biti svadba godine budući da su Lepa Brena i Boba Živojinović obećali da će se potruditi da pevačicino i menadžerovo zaklinjanje na večnu ljubav bude pompeznije čak i od njihovog.

Aco Pejović je, u iejdom intervjuu, otkrio da će se, iako će na ovoj svečanosti biti Aleksandrin kum, latiti mikrofona ne bi li uveličao slavlje, a nema sumnje da će isto učiniti i sama Prijovićeva, kao i Lepa Brena i brojne pevačke zvezde koje će se naći na listi zvanica.

Na pitanje šta je pripremio mladencima na poklon, Pejović je odgovorio:

– Još uvek razmišljam da li će moj poklon njima biti u vidu koverte ili ću im pokloniti nešto drugo. Ne znam, videćemo – rekao je Pejović u emisiji "Glamur".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter