Izvor:
20.03.2018 u 00:24
0

MAJKINA DEVOJKA: Ceca dirnula u srce emotivnom porukom na instagramu! (foto)

Folk diva se u poslednje vreme sve češće oglašava na društvenim mrežama, što raduje njene obožavatelje.

Povodi su različiti, a ovog puta poželela je da sa svima podeli nešto što joj je jako važno, oduševivši veliki broj onih koji je prate na Instagramu.

Ceca Ražnatović jako je bliska sa naslednicom Anastasijom, koja već neko vreme uspešno gradi karijeru modela, što joj je bila davnašnja želja. Sada je Ceca svima pokazala ćerkinu fotku koja joj se, po svemu sudeći, posebno dopala, a iskoristila je priliku da kaže koliko joj Anastasija znači.

Moja… Mome srcu jedina i najdraža – navela je folk zvezda u opisu fotografije, a usledili su brojni komentari njenih fanova i sijaset komplimenata na račun izgleda Cecine ćerke.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter