Izvor:
24.03.2018 u 01:50
0

SRPSKA GLUMICA OTPUTOVALA NA EGZOTIČNU DESTINACIJU: Evo koliko plaća za hotelsku sobu! (foto)

Srpska glumica Nataša Ninković rešila je da napuni baterije na egzotičnoj destinaciji pre nego što se upusti u nove radne pobede.

Ona u Dubaiju plaća dnevno više od 500 evra samo sobu u luksuznom hotelu. Poznata glumica ne krije da se trenutno baškari na popularnoj egzoticnoj destinaciji, tako da je objavila nekoliko fotografija raskoši koja je trenutno okružuje.

Osim boravka na plaži i u prelepom spa centru, Nataša obilazi i znamenitosti i šopinguje po tržnim centrima.

Nije tajna da je Nataša udata za prestoničkog biznismena Nenada Šarenca i da joj shodno tome ne predstavlja problem odlazak na odmore koji koštaju čitavo malo bogatstvo. Ipak, ona važi za skromnu damu omiljenu u društvu jer ne voli da eksponira svoju kupovnu moć ako izuzmemo skupu garderobu koju voli da nosi.

Svoje sinove, blizance Matiju i Luku, koji su srednjoškolci uči pravim vrednostima i usmerava ih na pravi put. Svojim primerom i predanošću glumačkom pozivu za koji je često nagrađivana, naslednicima pokazuje da i sami moraju biti ostvarene ličnosti.

Kurir
Foto: Instagram/natasaninkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter