Izvor:
26.03.2018 u 02:03
0

RADA PROGOVORILA O OPERACIJI NOSA: Pričalo se da to radi zbog Harisa!

Rada Mnaojlović već duži period uživa u skladnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da Rada zbog Harisa planira da ide pod nož. Naime, spekulisalo se da Manojlovićeva želi da operiše nos i to zbog svog dečka. Rada je po prvi put progovorila na ovu temu i otkrila da li isitina da planira da uradi esetsku korekciju.

Nije tačno! Kada nije morao do sada da se sređuje, ne mora ni sada. Ja sam rekla ako budem uradila bilo kakvu estetsku korekciju na sebi, biće zato šta je to želim i zato što ja osećam potrebu. Haris nije takav muškarac koji bi tražio to od devojke. Ne bih ja bila s njim da je on takav – otkrila je Rada u emisiji "Glamur". Pričalo se i da je Rada stavila tačku na vezu sa mlađim kolegom, međutim njih dvoje i dalje uživaju u ljubavi. Kako kaže još uvek ne planira svadbu, jer smatra da Haris treba još da proživi.

Previše je mlad, neka proživi još malo od života što mu je ostalo pre nego što ga zarobim – rekla je pevačica kroz smeh.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter