Izvor:
28.03.2018 u 23:02
0

TEMA O KOJOJ SE SKORO I NE GOVORI: Otac Britni Spirs otkrio sve o njenom mentalnom zdravlju!

Posle niza turbulentnih godina, započetih nervnim slomom, agoniji Britni Spirs (36) nazire se kraj.

Naime, njen otac Džejmi zaključio je da je pevačica konačno potpuno mentalno zdrava i stabilna, pa je predložio njenom lekarskom timu da ga oslobodi nadzora nad njom i dopusti joj da konačno sama odlučuje o svom poslu i karijeri, ali i o privatnom životu.

Džejmi već dugo ima neku vrstu starateljstva nad pop zvezdom, koje podrazumeva da ona ne može da donosi nikakve poslovne, finansijske i životne odluke, kao što je na primer venčanje, bez njegovog odobrenja. Sud u Kaliforniji doneo je tu presudu na osnovu mišljenja psihijatara, koji su zaključili da Spirsova nije u stanju da brine o sebi, zbog čega je svojevremeno i njen bivši suprug Kevin Federlajn dobio starateljstvo nad njihovim sinovima. Međutim, kako je Britni godinama ne samo vredno radila, već i sredila svoj život i redovno išla na psihoterapije, njen otac smatra da nema potrebe da bilo ko, uključujući i njega, odlučuje u njeno ime.

– Džejmi je rekao lekarima da je Britni bolje nego ikad i da misli da joj njegov nadzor više nije potreban. Ona će uskoro krenuti i na turneju, i on bi voleo da pre koncerata Britni preuzme kontrolu nad svojim životom – rekao je izvor za "US magazin".

Ako nadležni prihvate predlog Džejmija Spirsa, biće to na desetogodišnjicu odluke da on preuzme brigu o Britni. Podsetimo, pevačica je hospitalizovana 2008. godine, nakon što je doživela nervni slom pošto ju je Federlajn ostavio. On već godinama živi sa njihovim sinovima Prestonom (12) i Džejdenom (11).

U međuvremenu se ponovo oženio i proširio porodicu, a nedavno je tražio povećanje alimentacije, koja sada iznosi čak 40.000 dolara. Međutim, ako Spirsova bude proglašena mentalno zdravom, sva je prilika da će ona tražiti starateljstvo nad decom.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/musicnews_shade

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter