Izvor:
29.03.2018 u 13:12
0

DRASTIČNA PROMENA: Rasel Krou je nekada bio najveći zavodnik, a danas ga niko ne bi prepoznao! (FOTO)

Zvezda Gladijatora, 53-godišnji glumac Rasel Krou, i te kako se promenio tokom proteklih godina, te mnogi danas ne bi mogli da ga prepoznaju.

Filmska zvezda se dosta zapustio, a osim neuredne frizure i sive brade primetan je njegov višak kilograma koji ni široka majica i šorts nisu mogli da sakriju.

U odnosu na početak 2000. godina, kada je slovio za pravog srcolomca u Holivudu, Rasel je u potpunosti promenio svoj izgled, a pretpostavljamo i način života.

To je moguće videti i na njegovom profilu na Instagramu, na kome glumac pokazuje kako u potpunosti uživa u životu.

Njegov hedonizam su hrana, koju često pokazuje kako priprema, putovanja, druženje sa psom, kao i priprema za nove filmske scene.

Izvor: Alo.rs
Foto: Screenshot Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter