Izvor:
29.03.2018 u 13:44
0

PANIKA NA SNIMANJU SPOTA: Katarina Grujić se posekla i završila kod lekara!

Katarina Grujić je doživela ozbiljnu neprijatnost na snimanju spota za četvrtu pesmu sa albuma prvenca "Jača doza mene", kada se isekla na staru i zarđalu kadu koja je bila deo scenografije.

Naime, pevačica je zadobila posekotine po nogama i rukama, zbog kojih je morala da se obrati lekaru.

– U poslednjih mesec dana, Kaća je u ozbiljnom "gasu" jer svake nedelje snima i izbacuje po jedan spot sa svog prvog albuma. Oduvek je htela da spotovima pomeri granice vizuelnog, te je tako nedavno iznajmila ogromni noćni klub, u kojem je u jednoj od pomoćnih prostorija snimila nekoliko vrelih kadrova. Snimanje je trajalo gotovo 12 sati, a na samom kraju se desila nezgoda, koja je mogla da ima ozbiljne posledice po Kaćino zdravlje – započinje priču izvor blizak pevačici i nastavlja:

– Naime, nekoliko kadrova su snimili sa dve zgodne devojke u maloj prostoriji, a tu se nalazila i stara, zarđala kada, koja se dobro uklopila u estetiku spota. Međutim, u jednom trenutku su napravili pauzu kako bi se devojke odmorile, a kako su prethodno iz sobe izbacili sve suvišne stvari, nije ostala nijedna stolica na koju su mogle da sednu. Devojke su ostale da stoje i čekaju da pauza prođe, a Kaća je ipak odlučila da sedne na ivicu stare kade – kaže izvor i objašnjava da je zbog toga nastao problem.

– Već u sledećem trenutku, Kaća je jednostavno izgubila ravnotežu i da ne bi pala rukama je morala da se uhvati za unutrašnjost kade. Međutim, tek kada je povratila ravnotežu i stala na noge, shvatila je da se isekla po nogama i dlanovima. Devojke su odmah skočile i dodale joj maramice kako bi zaustavila krvarenje, a najozbiljniju posekotinu je zadobila na ruci – kaže izvor i objašnjava da je pevačica odlučila da ipak snimi preostale kadrove spota, pa tek onda ode kod lekara.

– Pošto je pravi profesionalac, Kaća nije htela da dozvoli da ekipa trpi zbog nje, te je stisla zube i snimanje dovela do kraja. Čim je završila svoj deo posla, otišla je kod lekara, koji joj je očistio i sanirao rane i dao joj vakcinu protiv tetanusa – kaže izvor na kraju.

Izvor: Alo!
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter